Takı Teknolojisi ve Tasarımı Yüksekokulu Öğrencilerimiz İtalya Vicenzaoro Fuarı’nı Ziyaret Etti

Yapılan geziye, yarışmalarda dereceye giren ve mansiyon alan 12 öğrenciyle birlikte, danışman hocaları Yrd.Doç.Dr. Leyla Ulusman, Yrd.Doç.Dr. Gülhan Acar Büyükpehlivan ve Öğr.Gör. Çimen Bayburtlu da katıldı.

Geziye katılan öğrencilerimizden Cemresu Erdoğan duygularını şöyle ifade etti: “Vicenza gezisi tam anlamıyla mükemmeldi özellikle de biz tasarım öğrencileri için. İtalya'da olan mücevher fuarında hem alanında en iyilerini, hem de sektörün yeni trendlerini birinci gözden öğrenme şansı yakaladık. İtalya'nın buram buram tarih ve sanat kokan sokaklarını da unutmamak gerek. Bu yarışmayı düzenleyerek bize çok güzel bir fırsat sunan Marmara Üniversitesi Takı Teknolojisi ve Tasarımı Yüksekokulu 'na ve sponsorumuz 4C Mühendislik’ten Sedat Kurtaran'a çok teşekkür ederim.”