Tarih-i Marmara Topluluğu'nun Mardin ve Urfa Gezisi

Eski Mardin'den başlayan program, ''Zinciriye Medresesi, Mardin Ulu Cami, Sabancı Kent Müzesi, Deyrul Zafaran Kilisesi, Dara Antik Harabeleri, Midyat Konuk Evi, Hasankeyf Ören Yerleri, Tarihi Harran Üniversitesi, Balıklıgöl'' gibi tarihi ve kültürel yerlerin gezilmesiyle devam etti. Program dahilinde, Mardin Valisi Mustafa Yaman ve Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu ziyaret edildi ve kendilerine Tarih-i Marmara Topluluğu danışmanlarından üniversitemiz Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil'in imzalı kitapları hediye edildi. Programın 15 Mayıs itibariyle çok verimli bir şekilde bittiğini söyleyen Tarih-i Marmara Topluluğu Başkanı Hüseyin Bakır, kültür gezilerine gelecek sene de aynı şekilde devam etmek istediklerini ifade etti.