Teknik Bilimler MYO Tasarım Bölümü Öğrencileri Geri Dönüşüm Fuarına Katıldı

Üniversitemiz Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Tasarım Bölümü ve öğrencileri, 16-19 Mart 2017 tarihleri arasında TÜYAP Kongre Merkezinde düzenlenen “13.Uluslararası Geri Dönüşüm, Çevre Teknolojileri ve Atık Yönetimi” Fuarı'na katıldı.

Mar

Öğr. Gör. Dr. Demet Öznaz yönetiminde, 1. sınıf öğrencilerinin hazırladığı ½ ölçekli deneysel giysi tasarımları; yumurta kartonu, pet şişe, kağıt peçete, plastik kaşık, paket lastiği gibi atık malzemeler kullanılarak hazırlandı. Atık malzemelerin tekrar kullanılabilirliğine dikkat çekmek, giysi üretimi için tekstil yapılarının dışında farklı malzemelerin de kullanılabileceğini vurgulamak amacıyla hazırlanan deneysel tasarımlar ilgi ile karşılandı.

Bölüm Başkanı Doç. Dr. Nuriye İşgören, Yüksekokul Müdür Yardımcısı ve Bölüm Başkan Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Demet Öznaz ve bölüm öğrencilerinin de yer aldığı üniversitemize ait stantta sergilenen tasarımlara, fuar ziyaretçilerinin yanı sıra, medya kuruluşları ve ticari firmalar tarafından da yoğun ilgi gösterildi.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 04.04.2017 16:07:47 tarihinde güncellenmiştir.