Teknik Bilimler MYO Tasarım Bölümü Öğrencileri Geri Dönüşüm Fuarına Katıldı

Öğr. Gör. Dr. Demet Öznaz yönetiminde, Moda Tasarım Programı 1. sınıf öğrencilerinin hazırladığı deneysel giysi tasarımları; röntgen filmi, plastik eldiven, elektrik kablosu, bulaşık teli, pipet, soğan kabuğu gibi atık malzemeler kullanılarak hazırlandı. Atık malzemelerin tekrar kullanılabilirliğine dikkat çekmek, giysi üretimi için tekstil yapılarının dışında farklı malzemelerin de kullanılabileceğini vurgulamak amacıyla hazırlanan deneysel tasarımlar ilgi ile karşılandı.

Bölüm Başkanı Doç. Dr. Nuriye İşgören, Yüksekokul Müdür Yardımcısı ve Bölüm Başkan Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Demet Öznaz ve bölüm öğrencilerinin de yer aldığı üniversitemize ait stantta sergilenen tasarımlara, fuar ziyaretçilerinin yanı sıra, medya kuruluşları ve ticari firmalar tarafından da yoğun ilgi gösterildi.