Tekstil ve Yazma Eserler Konservasyon ve Restorasyon AR-GE Laboratuvarı Tanıtıldı

Restorasyon, Arkeoloji ve Müzecilik Teknolojileri fuarı Heritage İstanbul’da, Marmara Üniversitesi Teknoloji Fakültesi’nin yeni kurulan Tekstil ve Yazma Eserler Konservasyon ve Restorasyon AR-GE Laboratuvarı tanıtıldı.

Nis

Ülkemizin tarih ve sanat varlığının korunması, saklanması ve gelecek yıllara aktarılması amacıyla 11-13 Nisan tarihlerinde  düzenlenen ve sektörün tek buluşma noktası olan Restorasyon, Arkeoloji ve Müzecilik Teknolojileri fuarı Heritage İstanbul’da Marmara Üniversitesi Teknoloji Fakültesi’nin yeni kurulan Tekstil ve Yazma Eserler Konservasyon ve Restorasyon AR-GE Laboratuvarı tanıtıldı.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 17.04.2019 10:27:36 tarihinde güncellenmiştir.