Temel İletişim Teknikleri Konferansı

Akademisyen ve öğrencilerin katıldığı konferans, Atatürk Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölümü Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Nermin Özcan Özer'in davet ettiği, TRT eski spikeri Murat Atıl tarafından verildi. Beden dili ve etkili konuşma teknikleri konusunda uzman olan Murat Atıl tarafından verilen konferansın bitiminde, Temel Eğitim Bölümü Sınıf Öğretmenliği Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Gönül Sakız tarafından teşekkür belgesi ve plaket, Dr. Öğr. Üyesi Nermin Özcan Özer tarafından ise çiçek takdiminde bulunuldu.

Murat Atıl, Maltepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Bölümü, Özel Marmara Radyo Televizyon Anadolu Teknik Lisesi, MEF Üniversitesi Hukuk Fakültesi, İstanbul Barosu Staj Eğitim Merkezi, 35,5 Akademi ve Banu Noyan Artistik Sanatlar Akademisi’nde beden dili, iletişim becerileri ve diksiyon dersleri vermektedir.