Tıp Fakültemiz Üroloji Anabilim Dalı Ürolojik Cerrahi Derneğine Akredite Oldu

Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Üroloji Anabilim Dalı, Society of Urological Surgeons Turkey Board of Urology (Ürolojik Cerrahi Derneği) kurumundan akreditasyon belgesi aldı.

Tem

Tıp Fakültesi Üroloji Anabilim Dalımız 28.12.2018 tarihinden itibaren 5 yıl boyunca Ürolojik Cerrahi Derneği’ne akredite bir kurum olacak.

Akreditasyon belgesi uluslararası kalite, etkinlik ve verimlilik ilkelerine uyum sağlayan kuruluşlara veriliyor ve belge beş yılda bir yenileniyor.

Akreditasyon, uluslararası sağlık sistemlerinin ayrılmaz bir parçasını oluşturur. Üroloji Anabilim Dalımızın akreditasyon belgesi alması ürolojik cerrahi alanında kuruma uluslararası statü kazandırdı.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 31.07.2019 14:58:14 tarihinde güncellenmiştir.