Türk Futbolunun Sorunları ve Futbol Ekonomisi Paneli

Spor Bilimleri Fakültesi tarafından düzenlenen Türk Futbolunun Sorunları ve Futbol Ekonomisi Paneli 21.02.2018 tarihinde fakültenin konferans salonunda gerçekleştirildi.

Şub

Spor Bilimleri Fakültesi Konferans Salonunda yapılan panele, Fotomaç Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Zeki Uzundurukan, spor yazarları Levent Tüzemen, Sinan Vardar, Gürkan Kubilay ve Olcay Çakır, Spor Bilimleri Fakültesi öğrenci ve öğretim üyeleriyle buluştu. Milli Takımlar eski Teknik Direktörü Mustafa Denizli'nin de onur konuğu olarak yer aldığı panelde; Türk futbolunun sorunları, 14 yabancı kuralı, kulüplerin transfer politikaları, video hakem (VAR) uygulamasının artıları eksileri, Türk futboluna çağ atlatacak projeler, büyüyen futbol ekonomisine rağmen kulüplerin neden borçlandığı gibi konular ele alındı.
Panelden önce Dekan Prof. Dr. Salih Pınar’ı odasında ziyaret edip bir süre sohbet eden panelistler, öğretim üyeleri ve öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaştılar. Panel toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 27.02.2018 09:51:29 tarihinde güncellenmiştir.