Türk Müziği Topluluğu Konseri Sultanahmet Külliyesi’nde Gerçekleşti

Marmara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erol Özvar, Marmara Üniversitesi Genel Sekreteri Murat Arısal, çok sayıda akademisyen ve öğrencinin dinleyici olarak katıldığı konserde Türk Sanat ve Halk Müziğinin seçkin eserleri icra edildi.

Konser Programı

“Drama Köprüsü”, Anonim, Düzenleme: Selçuk Bilgin, Solist: Ali Doğan Nur

‘’Ben Seni Sevduğu mi’’, Anonim, Düzenleme: Ahmet Serkan, Solist: Sıla Uğurçağ

‘’Sevda Yolları’’, Beste: Göksel Baktagir, Düzenleme: Selahattin Dudak

‘’O Yanı Pembe’’, Düzenleme: Bekir Kurşunet, Solist: Çağrıbey Özçolak

“Haydar Haydar”, Beste: Ali Ekber Çiçek, Düzenleme: Ahmet Tirgil

“Hekimoğlu”,  Anonim, Düzenleme: Mustafa Uslu, Solist: Ali Doğan Nur

‘’Çay Elinden Öteye’’, Anonim, Düzenleme: Mustafa Uslu, Solist: Cansel Şapçılı

‘’Yağmur Yağar Taş Üstüne’’ Düzenleme: Eren Lehimler, Solist: Sıla Uğurçağ

“Yemeni Bağlamış”, Anonim, Düzenleme: Mustafa Uslu, Koristler

Konser sonunda Rektörümüz Erol Özvar, Prof. Dr. Mustafa Uslu’ya çiçek takdim etti . Program, üniversite yöneticileri ve topluluk elemanlarının birlikte anı fotoğrafı çektirmesiyle sona erdi.

Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Başkanı Prof. Dr. Mustafa Uslu’nun yönettiği M.Ü. Türk Müziği Topluluğu, 1. Keman’da, Öğr. Gör. Özgür Kement, Alper Semih Sarı, Aybüke Yılmaz, 2. Keman’da Deniz Gümüş, Havva Maden, Elif Cansel Şapçılı, Eylül Eda Ulugerçek ,Viyola’da Kerim Balkan, Yasin Dizman, Sebahattin Anıl Çuvalci, Viyolonsel’de Mazlum Mızrak, Öğr. Gör. İsmail Kaya, Kontrbas’ta Buğrahan Gülmez, Flütte Öğr. Gör. Işıl Çilli Hüzmeli, Klarnette Alim Kurtmemedov, Bağlama’da Çağrıbey Özçolak, Tuğberk Bayar, Akordeon’da Öğr. Gör. Hasan Sakarya, Vurmalı’da Dr. Öğr. Gör. Zekeriya Başarslan, Okan Arkboğa, Kınavç Uslu, Kanun’da Mustafa Demirci, Koristler’de Öğr. Gör. Sıla Uğurçağ, Ali Doğan Nur, Nefesli’de Murtaza Tunç, Teknik Sorumlu Göksu Yıldız’dan oluşmaktadır. Sunuculuğunu Öğr. Gör. Özgenur Reyhan Kurtuldu yapmıştır.