Türkiyat Bahar Seminerleri Başladı

Marmara Üniversitesi Türkiyat Araştırmaları Enstitüsü Bahar Seminerleri programı 02.03.2018 tarihinde, Göztepe Enstitüler Binasında düzenlenen seminer ile başladı.

Mar

Prof. Dr. İhsan Fazlıoğlu’nun “Türk Düşüncesinin Seyir Defteri: ‘Kurucu İsimler’ ile ‘Kurucu Eserler’ Üzerinden Bir Okuma” adlı seminerinin ardından Enstitü Müdürü Prof. Dr. Okan Yeşilot tarafından Prof. Dr. İhsan Fazlıoğlu'na teşekkür belgesi takdim edildi.

11 dersten oluşan ve yaklaşık iki buçuk ay sürecek olan Marmara Üniversitesi Türkiyat Araştırmaları Enstitüsü Bahar Seminerleri programı, Osmanlı coğrafyası ekseninde tarihten kültüre, felsefeden dış politikaya birçok meseleyi kapsamakta olup; adı geçen konular uzman hocalar tarafından işlenecektir.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 06.03.2018 08:59:18 tarihinde güncellenmiştir.