Uluslararası MELT 2019 Konferansı Gerçekleştirildi

Uluslararası İngiliz Dili Eğitimi Konferansı, MELT-2019, 11-12 Ekim tarihlerinde gerçekleştirildi.

M.Ü. Yabancı Diller Yüksekokulu ile Atatürk Eğitim Fakültesi İngiliz Dili Öğretmenliği Bölümü tarafından ortaklaşa düzenlenen Uluslararası İngiliz Dili Eğitimi Konferansı (Marmara University English Language Teaching-MELT Conference 2019), 11-12 Ekim tarihlerinde Göztepe yerleşkesinde gerçekleştirildi. 

Ana teması 21. yüzyılda İngiliz dili eğitimindeki değişiklikler olan konferansa Bahçeşehir Üniversitesi'nden Prof. Dr. Derin Atay,  Marmara Üniversitesi'nden Dr. Öğr. Üyesi Kamile Hamiloğlu, LAMSIG, İngiltere'den Andy Hockley ve Norwich Institute of Language Education'dan Martyn Clarke davetli konuşmacı olarak katıldı. 

Konferans, Dr. Öğr. Üyesi Bülent Halvaşi’nin piyano dinletisi ve Müzik Öğretmenliği Anabilim Dalı öğrencilerinden oluşan halk müziği topluluğu dinletisi ile başladı. Konferansın açılış konuşmalarını M.Ü. Atatürk Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Şükrü Özdemir, MÜYADYO Müdürü Prof. Dr. Harun Duman ve Dr. Öğr. Üyesi Dilek Uygun Gökmen yaptı. 

İki gün süren konferansta eş zamanlı 52 oturum gerçekleştirildi. Akademisyenlerden, uzmanlardan ve öğrencilerden yoğun ilgi gören konferansa yurt içi ve yurt dışından yaklaşık elli kurumdan katılımcı iştirak etti. 

HIZLI ERİŞİM