Üniversitemiz Bankacılık ve Sigortacılık Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Erişah Arıcan Varlık Fonu Yönetim Kurulu Üyeliğine Atandı

Türkiye Varlık Fonu Yönetimi A.Ş. Yönetim Kurulunda yer alacak kişilerle ilgili Cumhurbaşkanı kararı 11.09.2018 tarihinde Resmi Gazete’de yayımlandı.

Eyl

Karara göre; üniversitemiz Bankacılık ve Sigortacılık Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Erişah Arıcan, Varlık Fonu Yönetim Kurulu Üyesi olarak atandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Varlık Fonu Başkanı olurken, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ise Varlık Fonu Başkanvekili oldu. Yönetim Kurulunun diğer üyeleri ise Salim Arda Ermut, Hüseyin Aydın, M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Fuat Tosyalı ve Zafer Sönmez olarak belirlendi.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 13.09.2018 10:50:35 tarihinde güncellenmiştir.