Üniversitemiz Bir Kez Daha Uluslararası Arenada

Letonya’nın Başkenti Riga’da 6-10 Kasım 2017 tarihleri arasında düzenlenen Innonative Approaches to Internationalisation (Uluslararasılaşmada Yenilikçi Yaklaşımlar) konferansına Marmara Üniversitesi de katıldı.

Kas

Letonya’nın Başkenti Riga’da düzenlenen ‘Innonative Approaches to Internationalisation’ (Uluslararasılaşmada Yenilikçi Yaklaşımlar) konulu uluslararası konferans ile Erasmus+ Personel Haftasına katılan Marmara Üniversitesi, Uluslararası İlişkiler ve Akademik İşbirliği Ofis Direktörü Prof. Dr. Nuri Tınaz ve Direktör Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Ömer Mert Denizci tarafından temsil edildi. Riga Stradina Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen konferans boyunca gerçekleşen oturumlarda; yükseköğretimde yenilikçi yaklaşımlar, global trendler, Avrupa’dan iyi uygulama örnekleri, inovasyon yönetimi, uluslararası çevrede kurumsal değişimler ve uluslararası eğitim köprüleri kurmak gibi konulara değinildi. Kazakistan, Rusya ve Avrupa’dan yirmiyi aşkın ülkeden gelen üniversite temsilcisi ve akademisyenlerle yapılan görüşmeler neticesinde, üniversitemizin katılımcı üniversiteler ile yeni anlaşmalar imzalaması ve karşılıklı akademik iş birlikleri oluşturulması konularında mutabakata varıldı.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 20.11.2017 13:26:16 tarihinde güncellenmiştir.