Üniversitemiz Erasmus Kalite Ödülü Aldı

17 Aralık 2014 tarihinde, Ankara Bilkent Otel'de düzenlenen ödül törenine YÖK, Ulusal Ajans, Avrupa Komisyonu ve çeşitli üniversitelerin temsilcileriyle birlikte; üniversitemizi temsilen Rektör Yardımcımız Erol ÖZVAR, Uluslararası Ofis Başkanı Yrd.Doç.Dr. Arzu BALOĞLU ve Erasmus Koordinatörü Uzm. H. Gökçen ÖCAL ÖZKAYA katıldı.

Öğrenci Öğrenim Hareketliliği'nde göstermiş olduğu performans, hareketlilik sayısı ve iyi uygulama örnekleri ile bu ödüle layık görülen üniversitemiz; Erasmus Programı kapsamında Avrupalı öğrenciler tarafından en fazla tercih edilen üniversitedir. Rektörlük Uluslararası İlişkiler Birimimiz bünyesinde yürütülen ve diğer üniversitelere örnek teşkil eden başarılı uygulamalarla birlikte, akademik birimlerimizin Erasmus Programı'na göstermis olduğu destek ve ilgi neticesinde üniversitemiz Türkiye'de, gelen ve giden öğrenci dengesinin en iyi olduğu üniiversitelerden de birisidir.