Üniversitemiz İdari Personellerine Ar-Ge Proje Eğitimi

Üniversitemiz Sürekli Eğitim Merkezi (MÜSEM) tarafından 4-5-6 Temmuz 2018 tarihlerinde düzenlenen “Ar-Ge Proje Yönetimi” adlı hizmet içi eğitim, MİTTO Merkez Müdürü Prof. Dr. Ahu Altınkut Uncuoğlu tarafından verildi.

Tem

Eğitime Kalite Koordinatörlüğü, İnovasyon ve Teknoloji Transfer Uygulama ve Araştırma Merkezi (MİTTO), Bilimsel Araştırma Projeleri Birimi (BAPKO), Akademik Gelişim Birimi, Mezunlar Ofisi ve Kariyer Merkezi'nde görev yapan tüm idari personel ile Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı, Personel Daire Başkanlığı, Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı, Bilgi İşlem Daire Başkanlığı, Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı, Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı, Uluslararası İlişkiler ve Akademik İşbirliği Ofisi, UZEM ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı'nda görev yapan idari personel katılım sağladı.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 09.07.2018 16:03:31 tarihinde güncellenmiştir.