Üniversitemiz İnovasyon ve Teknoloji Transfer Uygulama ve Araştıma Merkezi (MİTTO) Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı

Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Erol Özvar’ ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Bilal ÇİNİCİ (Teknopark İstanbul), İlhami Keleş (Saha İstanbul), Prof. Dr. Cengizhan Öztürk (İstanbul Sağlık Endüstrisi Kümelenmesi [İSEK]), Süleyman Bayezit (İstanbul Kalkınma Ajansı [İSTKA]), Dr. Habib Kaymaz (Mercedes Benz Türk A.Ş. Ar-Ge Merkezi), Prof. Dr. A. Hamit Serbest (Üniversitesi Sanayi İşbirliği Merkezleri Platformu [ÜSİMP]), Prof. Dr. Fazilet Vardar (Sabancı Üniversitesi), Prof. Dr. Memet Vezir Kahraman (M.Ü. Fen-Edebiyat Fakültesi), Prof. Dr. Ahu Altınkut Uncuoğlu (MİTTO Merkez Müdürü), Doç. Dr. Cenk Sesal (MİTTO Merkez Müdür Yardımcısı) ile MİTTO personeli katıldı.  MİTTO Merkez Müdürü Prof. Dr. Ahu Altınkut Uncuoğlu’ nun MİTTO 2018 yılı faaliyetlerini özetleyen sunumunun ardından değerli danışma kurulu üyeleri MİTTO özelinde teknoloji transfer ofisinin kapasite artırımı, kurumsal ve finansal sürdürülebilirliği ile mali ve idari işleri hakkında görüş bildiriminde bulundular.