Üniversitemiz Öğrencisine Teşvik Ödülü

Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü İslam Tarihi ve Sanatları Bilimdalı'nda 2010 yılında Yüksek Lisans eğitimini tamamlayan öğrencimiz Özlem DEMİR, Hadis ve Siret Araştırmaları Yarışması'na katılarak Yüsek Lisans kategorisinde Teşvik Ödülü'nü kazandı.

Eğitimi sırasında üniversitemiz öğretim üyelerinden Prof.Dr. Mustafa UZUN'un danışmanlığı ile Bostanzade Yahya Efendi ve Gül-i Sadberg'i isimli yüksek lisans tezini hazırlayan öğrencimiz Özlem DEMİR; yine tez danışmanının da tavsiyesiyle Hadis ve Siret Araştırmaları Yarışması'na katılmaya karar verdi. Katıldığı yarışmada Teşvik Ödülü'ne layık görülen öğrencimiz Özlem DEMİR ödülünü ise, 12 Nisan 2015'te CRR'de Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu'nun da katıldığı törende aldı. Öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.