Üniversitemiz Orta Rusya Bölgesi’nde Düzenlenen Türk Eğitim Günlerindeydi

29 -30 Kasım 2017 tarihlerinde Rusya’nın Voronezh şehrinde düzenlenen etkinliğe Rektörümüz Prof. Dr. M. Emin Arat’ı ve üniversitemizi temsilen Uluslararası İlişkiler ve Akademik İşbirliği Direktörü Prof. Dr. Nuri Tınaz katıldı.

Ara

Voronezh Devlet Üniversitesi’nin ev sahipliğinde, Türkiye’den de kurum ve kuruluşların katkılarıyla gerçekleşen etkinliğe, Türkiye ve Orta Rusya Bölgesi’nin önde gelen üniversite temsilcileri katıldılar. İki gün boyunca süren toplantılarda üniversitemiz ve Rusya’dan katılan üniversiteler arasında Mevlana ve Erasmus+ Değişim Programları dahilinde ikili anlaşmalar yapılmak üzere verimli görüşmeler gerçekleştirildi.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 08.12.2017 16:40:17 tarihinde güncellenmiştir.