Üniversitemiz Paris'ten En İyi Sunum Ödülüyle Döndü

28-29 Ağustos 2017 tarihlerinde Paris'te düzenlenen 19. Uluslararası Güç ve Enerji Sistemleri Mühendisliği Konferansında Marmara Üniversitesi En İyi Sunum ödülüne layık görüldü.

Eyl

19. Uluslararası Güç ve Enerji Sistemleri Mühendisliği Konferansına (19 th International Conference on Power and Energy Systems Engineering) katılan üniversitemiz Yüksek Lisans Öğrencisi İpek Günay, Arş. Gör. Efe B. Orman, Doç. Dr. Metin Özer, Prof. Dr. Bekir Salih (Hacettepe Üniversitesi) ve Prof. Dr. Ali R. Özkaya tarafından hazırlanan Electrochemical/Electro-Catalytic Applications of Novel Alcohol Substituted Metallophthalocyanines isimli bildiri, "En İyi Sunum" ödülü kazandı. Kendilerini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 26.09.2017 10:54:21 tarihinde güncellenmiştir.