Üniversitemizden Bir Avrupa Şampiyonluğu Daha

Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi Gencay Menge Avrupa Üniversite Oyunları’nda Masa Tenisi branşında Avrupa Şampiyonu oldu.

Tem

Hırvatistan’ın başkenti Zagreb’te düzenlenen 3. Avrupa Üniversite Oyunları’nda, Dr. Sabahattin Sabrioğlu’nun yönetimindeki Spor Bilimleri Fakültesi Masa Tenisi takımından öğrencimiz Gencay Menge Avrupa Şampiyonu oldu.

Tek Erkekler Avrupa Üniversiteler Şampiyonu olarak altın madalya kazanmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen Gencay Menge ''Geçirdiğimiz zor günlerde ülkeme altın madalya kazandırıp, Hırvatistan'da da olsa bayrağımızı açtırıp biraz destek olabildiysem ne mutlu bana'' ifadelerinde bulundu.

Akademik başarılarının yanında birçok sportif başarı ile 2015-2016 öğretim yılını geçiren Spor Bilimleri Fakültesi, sportif başarılarıyla Üniversitemizi kendi alanında başarı ile temsil etmeye devam etmektedir.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 16.08.2016 16:16:20 tarihinde güncellenmiştir.