Yazar Çalıştayı

Üniversitemiz akademisyenlerine yönelik olarak düzenlenen "Publishing Academies: Author Training for Marmara University" isimli çalıştay, sektörden bir yayıncılık firmasının editör sorumlusu, yazı işleri müdürü ve akademik yayınların yürütülmesinden sorumlu dünya çapında yayınların iyileştirilmesi için eğitim atölyeleri düzenleyen Dr. Jeffrey Robens tarafından yürütüldü. İngilizce olarak gerçekleştirilen yazar eğitimleri; araştırmacılara ve akademisyenlere, uluslararası dergilerde makalelerini başarılı bir şekilde yayınlamaları ve alanlarındaki etkilerini en üst düzeye çıkarabilmeleri için yardımcı olmayı amaçlamaktadır. Ayrıca akademik yayıncılık, etkili yazım stratejileri, dergilere yayın gönderme, yayın stratejileri, etkileyici akademik sunumlar ve etik konular hakkında da bilgilendirme yapılması hedeflenmiştir.