Yeşil Bayrak Projesi Bilgilendirme Toplantısı

Üniversitemiz, Türkiye Yeşilay Cemiyeti ve Sağlık Bilimleri Üniversitesi arasında, üniversitelerin çalışanlarını ve öğrencilerini çevresel tütün dumanından korumak ve dumansız bir yaşam, öğrenme ve çalışma alanı oluşturulması gerektiği beklentisi oluşturmak amacıyla imzalanan Yeşil Bayrak Projesi protokolünün bilgilendirme toplantısı 20.12.2017'de Enstitüler Binası Toplantı Salonunda yapıldı.

Ara

Bilgilendirme toplantısına fakülte, yüksekokul, meslek yüksekokulu, enstitü sekreterliği, daire başkanlığı müdürleri katıldı. Toplantıda Türkiye Yeşilay Cemiyeti Kalite Yönetimi Birim Yöneticisi Özcan Can ve Kalite Yönetimi Uzmanı Cansu Güler Aksu imzalanan protokol ile ilgili bilgilendirmede bulundu.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 20.12.2017 15:51:45 tarihinde güncellenmiştir.