YÖK'ten Üniversitemiz Fakülte Birincilerine Başarı Belgesi

Rektörümüz Prof. Dr. M. Emin Arat, üniversitemiz fakültelerine birincilikle yerleşen öğrencilere Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı (YÖK) tarafından gönderilen başarı belgelerini takdim etti.

Ara

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı (YÖK), 2017-2018 üniversite giriş sınavlarında fakültelerini birincilikle kazanan öğrencilere kutlama belgesi gönderdi. Üniversitemiz Senatosu’nun 5 Aralık 2017 Salı günü gerçekleştirilen toplantısı öncesinde öğrencilere belgelerini Rektör Prof. Dr. M. Emin Arat takdim etti. Öğrencileri tebrik eden Rektör Arat, bundan sonraki eğitim-öğretim hayatlarında da kendilerine başarılar diledi.

Üniversitemiz fakültelerini birincilikle kazanan, YÖK Başkanımız Prof. Dr. Yekta Saraç tarafından imzalanan başarı belgesi alan öğrencilerin listesi:

ALPEREN NASUH SARAÇ

İLAHİYAT FAKÜLTESİ

ONUR CAN KAYA

TIP FAKÜLTESİ

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 08.12.2017 16:38:45 tarihinde güncellenmiştir.