Zamanda Yolculuk Karma Fotoğraf Sergisi

Katılımcı sanatçılar çalışmalarında Zaman kavramını, kendi bakış açıları ve hikayeleriyle fotoğraf sanatını bütünleştirerek sundu. Fotoğraf sanatına ait farklı tekniklerin kullanıldığı bu sergide; eserlerin bir kısmı kolajlama tekniği ile oluşturulmuş olup, işlerin bir kısmı karanlık oda baskısı bir kısmı da cinotype baskıyla elde edildi. Sergiye Marmara Üniversitesi’nden Nuriye Çevik İşgören, Çimen Bayburtlu, Demet Öznaz, Leyla Ulusman, Erkan İşgören, Gülhan Acar Büyükpehlivan ve Nezahat Yurtyapar, Gedik Üniversitesi’nden Candan Durak Ayla, Ticaret Üniversitesi’nden Mine Şakire Arık Derin, Mimar Sinan Üniversitesi’nden Elif Cankurt, Nişantaşı Üniversitesi'nden Serdar Bayburtlu ve öğretmen Zekiye Sayar ile Derya Kayacık eserleriyle katılmışlardır. İlgiyle izlenen sergi, fotoğraf sanatının farklı mesleklerin bakış açısından evrensel boyuta taşınmasına aracılık edilmesinde önemli katkılar sağlamıştır.