"Zamansız Hikayeler III" Sergisi Yapıldı

Öğrencilerin dört yıl boyunca almış oldukları bilgiler doğrultusunda yapmış oldukları tez çalışması, ürünler ve tasarımlar Bitirme projesi sınavında değerli jüri üyeleri Öğr. Gör. Çimen Bayburtlu, Yard. Doç. Leyla Ulusman,  Kuyumcular Odası Başkanı Norayr İşler, Kuyumcular Odası Eğitim Komisyonu Başkanı Murat Tunç, Ariş Pırlanta Yönetim Kurulu Başkanı Öğr. Gör. Kerim Güzeliş, 4 C Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Öğr. Gör.  Nuh Sedat Kurtaran, Mücevher İhratçılar Birliği Kuyumculuk Sektör Danışmanı Öğr. Gör. Oğuz Özdemir, Öğr. Gör. Vildan Ertürk tarafından değerlendirildi. Ardından Bölüm Başkanı Sayın Yrd. Doç.Dr. Leyla Ulusman tarafından açılan sergi konuklarımız tarafından beğeni ve ilgi ile karşılandı. Serginin sonunda  öğrencilere katılım belgeleri verildi.