2015-ÖSYS Ek Yerleştirme Kayıt İşlemleri

Üniversitemizde ÖSYS Ek Yerleştirme ile bir bölüm/programa kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri 31 Ağustos-4 Eylül 2015 tarihleri arasında yapılacaktır.

Adayların, kayıt için gerekli belgelerle birlikte Göztepe Yerleşkesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına şahsen (veya noter vekaletli başka bir kişi) başvurmaları gerekmektedir.

Gerekli belgeler ve kılavuz için tıklayınız.

İÖ (İkinci Öğretim) ve Uzaktan Eğitim programlarına yerleşen adayların öncelikle katkı payı ücretini ödemeleri geremektedir.

2015 ÖSYS Ek Yerleştirme İÖ (İkinci Öğretim) ve Uzaktan Eğitim Öğrenci Numaraları için tıklayınız.

Ücretler öğrenci numarası bildirilerek Yapı Kredi Bankası Şubelerinden yatırlabilecektir.

*Hazırlık Sınıfı Yeterlilik Sınav tarih ve yerleri Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından belirlenerek http://ydil.marmara.edu.tr/ adresinde liste ilan edilecektir.

*ÖSYS Ek Yerleştirme kayıtları sadece MÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığında alınacaktır. İnternet veya e-devlet kaydı yapılmayacaktır.

2015-ÖSYS Ek Yerleştirme Sonuçlarının Açıklanması