2019-2020 Akademik Yılı Yemek Bursu Yedek Sırada Yer Alan Öğrenciler

Yemek Bursu almaya hak kazanan asil öğrencilerin belge teslim süresi 24 Ekim 2019 tarihinde sona ermiştir. Belirtilen sürede belgesini teslim etmeyen veya burs başvurusunda vermiş olduğu beyan ile belgesi uyuşmayanların yerine YEDEK olarak burs almaya hak kazanan öğrencilerin başvuruları değerlendirmeye alınacaktır.
Birimlerin boş kontenjanları aşağıda belirtilmiş olup yedek sıranız boş kontenjan içinde yer alıyorsa beyan ettiğiniz bilgileri doğrulayıcı aşağıdaki belgelerle birlikte 31 Ekim - 6 Kasım 2019 tarihleri arasında öğrencisi olduğunuz akademik birime başvuru yapmanız gerekmektedir. Beyan ettiğiniz bilgileri doğrulayamadığınız veya belirtilen tarih aralığında başvuru yapmadığınız takdirde başvuru hakkınız iptal edilecektir.
Detaylı bilgi ve boş kontenjanları öğrenmek için tıklayınız.