Endüstri 4.0 Veritabanı Oluşturulması Duyurusu

Üniversitemizde,  Endüstri  4.0  dönüşümü  çerçevesinde  bir  akademik  veri  tabanı oluşturulması  ve  bu  veri  tabanının  önümüzdeki  süreçte  Endüstri  4.0  çalışma  alanlarında gerçekleştirilecek  üniversite  sanayi  işbirlikleri  ve  proje  tabanlı  çalışmalara  referans  teşkil etmesi planlanmaktadır. Endüstri  4.0  konulu  olası  işbirlikleri  ve  proje  tabanlı  çalışmalarda  “sunum,  eğitim, danışmanlık  ve  proje  yürütme”  konularında  görev  almak  isteyen  akademisyenlerimizin, yetkinliklerine  uygun  olarak  aşağıda  verilen  bağlantı  üzerinden  istenen  bilgileri  eksiksiz olarak doldurması gerekmektedir. Söz konusu bağlantı 1 Aralık 2016 tarihi mesai bitimine kadar etkin olacaktır.

Bağlantı için tıklayınız.