İtalya Ravenna Lİman Başkanı'nın Üniversitemize Ziyareti

İtalya'nın Ravenna Limanı'nın 2 mil açığında Belize bandıralı bir gemiyle çarpışan, Türk gemisinin batması ve denizcilerimizin ölümü ile sonuclanan Aralik 2014’te meydana gelen üzücü deniz kazasının ardından İtalya'nın Ravenna Liman Başkanı, İtalya Ticaret Bakanlığı yetkilileri ve Ravenna Transport and Logistics Institute öğretim üyelerinin de aralarında bulunduğu yaklaşık 25 kişilik bir heyet Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde ağırlanacaktır. 22 Nisan 2015 tarihinde Adalet Bakanlığı desteği ile gerçekleşecek olan sempozyum, Ravenna Transport &Logistics Institure işbirliği ile gerçekleştirilen 2. Uluslararası Sempozyumdur. 22 Nisan  çarşamba günü saat 09.30'da  Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Serap HELVACI ile Marmara Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. M. Emin ARAT'ın açılışını yapacağı sempozyumda, Ravenna Limanı Başkanı Galliano DI MARCO, İstanbul Liman Başkanı  Muhammed ERDOĞAN,  İtalya Başkonsolosu Federica FERRARI BRAVO da açılış konuşması yapacaktır. Sempozyum, M.Ü. Haydarpaşa Yerleşkesi Ord.Prof.Dr. Reşat Kaynar Salonu’nda düzenlenecektir.