KAMUOYUNA DUYURU

28 Haziran Salı günü dünyanın en büyük havalimanlarından biri olan Atatürk Havalimanı’nda gerçekleştirilen, çok sayıda vatandaşımızın şehit olmasına ve yaralanmasına neden olan menfur terör saldırısını, Marmara Üniversitesi camiası olarak en ağır şekilde tel’in ediyoruz.

Kutsal Ramazan Ayı’nda, manevî değerlerin en derinden yaşandığı bir günde, her türlü kutsal değeri hiçe sayarak masum insanlara yönelik olarak gerçekleştirilen bu zalimane saldırı, terörün dininin, dilinin, milletinin ve hiçbir mukaddesatının olmadığını bütün dünyaya göstermiştir.

Marmara Üniversitesi camiası olarak terörün her türüne karşı olduğumuzu, terörist hiçbir faaliyetin amacına ulaşamayacağına, devletimizin azmi, kararlılığı ve milletimizin asaleti karşısında mutlak surette başarısızlığa uğrayacağına olan sarsılmaz inancımızı bir defa daha ifade etmek isteriz.

Saldırıda şehit olan bütün vatandaşlarımıza Yüce Allah’tan rahmet ve yaralananlara acil şifalar dileriz.

Milletimizin başı sağolsun.

Marmara Üniversitesi Rektörlüğü