DUYURULARTüm Duyurular

Marmara İletişim Dergisi'nin "Medya ve Şiddet - 2" Temalı 28. Sayısı Yayımlandı.

Oca

Üniversitemiz İletişim Fakültesi bünyesinde yayımlanan Marmara İletişim Dergisi’nin “Medya ve Şiddet” temalı 27. sayısının ardından aynı temanın devamı olan 28.sayısı da yayımlandı.

Türkiye ve dünya gündeminin öne çıkan konularından biri olan şiddetle ilgili gelişmelerin medyadaki yansımaları, medyatik şiddetin toplumsal etkisi, bir şiddet formu olarak medya, bireysel-toplumsal şiddetin bir aracı olarak medya,  medya ve iletişim alanının bilgi birikiminden yararlanarak şiddeti önleme gibi konuları ele alan sekiz makale, iki değerlendirme yazısı ve bir araştırma notu yer alıyor.

Dergi arşivinin de yer aldığı web sitesini http://dergipark.gov.tr/maruid adresi üzerinden ziyaret ederek; Marmara İletişim Dergisi’nin 28. sayısına ulaşabilirsiniz.

EK:

Afiş

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 24.01.2018 11:19:10 tarihinde güncellenmiştir.