DUYURULARTüm Duyurular

MİTTO-ARDEB 1003 Programı Kapsamında 40 Yeni Çağrı Açıldı

Nis

TÜBİTAK, ülkemizin öncelikli alanlarında sonuç odaklı, izlenebilir hedefleri olan, ilgili bilim/teknoloji alanlarının dinamiklerini gözeten ve ülkemizde yapılan Ar-Ge projelerini "1003-Öncelikli Alanlar Ar-Ge Projeleri Destekleme Programı" ile desteklemekte ve bu projeler arasında eşgüdüm sağlamaktadır. Bu bağlamda, 1003 programı kapsamında 8 ana alanda 40 adet proje çağrısı açılmıştır. 1003 programı kapsamında yapılacak proje başvuruları için iki aşamalı başvuru sistemi uygulanacaktır. İlk aşama başvuruları için son başvuru tarihi 22/06/2018 olarak belirlenmiştir. Açılan çağrılar ile ilgili bilgilere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Not: Üniversite sanayi işbirliği çerçevesinde başvuru yapmak isteyen akademisyenlerimiz Merkez Müdürlüğümüz ile ilgili şirketlerin bulunması konusunda iletişime geçebilirler.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 25.04.2018 10:05:18 tarihinde güncellenmiştir.