"MİTTO-İstanbul Sanayi Odası Enerji Verimliliği Ödülleri"

2016’da özel bir törenle sahiplerini bulacak 15. Çevre Ödüllerimiz bu yıl sadece “ENERJİ VERİMLİLİĞİ ÖDÜLLERİ” olarak verilecek. Sanayi vasfı taşıyan firmaların katılabileceği ödüller kapsamında 2013, 2014 ve 2015 yıllarında başlamış, sürdürülmekte olan veya üretim ve uygulaması gerçekleştirilmiş “Enerji Verimli Ürün” ve “Enerji Verimliliği Uygulamaları” kategorilerinde KOBİ ve Büyük Ölçekli olmak üzere ayrı ayrı ödül verilecektir. İSO Enerji Verimliliği Ödülleri’ne firmalarımızın yanı sıra Akademisyenler enerji verimliliğine yönelik akademik çalışmaları, Kurum ve Kuruluşlar (kamu kuruluşları, belediyeler, sivil toplum kuruluşları, birlikler, odalar, üniversiteler, okullar, teknoloji geliştirme bölgelerinde yer alan firmalar) da enerji verimliliği alanında hayata geçmiş proje ve uygulamaları ile "Özel Kategoriler" kapsamında başvuruda bulunabilecektir. Ödüllerimizin taşıdığı misyona uygun olarak başvurular bu yıl çıktı olarak değil, elektronik ortamda özel olarak hazırlanmış yazılım üzerinden alınacaktır. Son Başvuru tarihi 27 Mayıs 2016 olan ödüllerimize ilişkin detaylı bilgiyi de içeren başvuruya ait web adresi http://enerjiodul.iso.org.tr/ ’dir. Sorularınız için aşağıda irtibat bilgileri yer alan Çevre ve Enerji Şubemizle irtibata geçebilirsiniz.

Ödül Başvurusu İle İlgili Sorularınız İçin İSO Çevre ve Enerji Şubesi: 0212 252 29 00 / 151 & 152 & 153 & 157 enerjiodul@iso.org.tr