MİTTO-TPE Birebir Akademisyen Bilgilendirme Etkinliği

Üniversitemiz İnovasyon ve Teknoloji Transfer Ofisi ile Türk Patent Enstitüsü(TPE) arasında yapılan protokol kapsamında, Üniversitemiz akademisyenlerine TPE uzmanlarınca Patent/Genel Fikri Mülkiyet Hakları ile ilgili birebir danışmanlık ve bilgilendirme etkinliği yapılacaktır.İlk etkinlik 9 Haziran 2015 Salı Günü yapılacaktır. Etkinlik 1 gün sürecek, akademisyenlerimiz 30’ar dakikayı aşmayacak toplantılar ile birebir TPE Uzmanı ile görüşeceklerdir. Kontenjan 20 kişi ile sınırlıdır. Randevu almak isteyen akademisyenlerimiz için başvuru formu ve etkinlik randevu programı ektedir. Talebin fazla olması halinde programın Güz Döneminde tekrarı yapılacaktır. Etkinlik Üniversitemiz Göztepe Kampüsünde MİTTO Koordinatörlüğü Ofisi ve Toplantı Salonlarında gerçekleştirilecektir. Başvuru formlarının en geç 3 Haziran 2015 Çarşamba Günü mesai bitimine kadar mitto@marmara.edu.tr adresine Word ortamında gönderilmesi gerekmektedir. Randevu bilgilendirmesi katılımcılara MİTTO Koordinatörlüğü tarafından bildirilecektir.

Patent Randevu Sistemi Başvuru Formu