DUYURULARTüm Duyurular

MİTTO- Ulusal Deprem Araştırma Programı (UDAP) 2019 Yılı 2’nci Dönem Çağrılı ve Güdümlü Projeler Duyurusu

Ağu

T.C. İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından 2012 yılında başlatılan “Ulusal Deprem Araştırma Programı (UDAP)” ile ülkemizin depremle ilgili öncelikli alanlarında yeni bilgiler üretilmesi, kurumsal kapasitenin geliştirilmesi, teknolojik problemlerin çözülmesi için bilimsel çalışmaların desteklenmesi ve deprem konusundaki araştırmaların çok katılımcı yapıya ve uygulamaya aktarılabilecek sonuç odaklı projelere dönüştürülerek ülke kaynaklarının etkin ve verimli kullanılması amaçlanmaktadır.

Bu amaç doğrultusunda, 2019 yılı ikinci döneminde, UDAP kapsamında desteklenecek olan; Kamu kurumlarımız ve üniversitelerimizden araştırmacıların önereceği “Çağrılı” ve Başkanlığımızca kapsamı belirlenmiş olan “Güdümlü” projelerin çağrısı açılmıştır.

Ayrıntılı bilgilere ekteki dokümandan ulaşabilirsiniz.

EK: Ayrıntılı Bilgiler

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 06.08.2019 14:08:43 tarihinde güncellenmiştir.