SBF-Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğrencilerimizin Tübitak Başarısı

Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Lisans Öğrencisi Fatma TURAN tarafından Prof. Dr. M. Gülden POLAT’ın danışmanlığında başvurulan “Piezoelektrik Peroneal Sinir Stimulatörü (PPSS)’nin Geliştirilmesi ve Kullanılabilirliğinin Araştırılması” başlıklı projesi, Lisans Öğrencileri Ayşe HAVUÇÇILAR ve Alperen LEVENT tarafından Doç. Dr. Zübeyir SARI danışmanlığında başvurulan “Omuz Hastalarında Telerehabilitasyon Uygulamaları” başlıklı projesi ve Lisans Öğrencileri Esra DİLEK ile Tuana ELATAŞ tarafından Doç. Dr. Eda TONGA danışmanlığında başvurulan “Üst Ekstremite Aktif-Asistif Rehabilitasyon Robotu Geliştirilmesi ve Kullanılabilirliğinin Araştırılması” başlıklı projeleri TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında desteklenmeye hak kazanmıştır.