Bölgesel Kalkınma ve Uygulama Araştırma Merkezi

MERKEZİN AMAÇLARI:

Marmara Üniversitesi Bölgesel Kalkınma Uygulama ve Araştırma Merkezi'nin (MABKAM) amacı, ekonomik büyüme ve bölgesel kalkınma konularında araştırmalar yapmak ve bilimsel etkinlikler gerçekleştirmektir.

Merkez'in diğer amaçları ise, bölgesel farklılıkların azaltılmasına yönelik politikalar geliştirmek; üniversite, sanayi, kamu ve sivil toplum kuruluşları ve diğer araştırma kurumlarının işbirliği yapmasını sağlamak; yurt içi ve yurt dışından uzmanların katılımı ile akademik ve toplumsal nitelikli panel, seminer, konferans ve benzeri toplantılar düzenlemektir.

MÜDÜR:

Prof. Dr. Fatma DOĞRUEL

MÜDÜR YARDIMCILARI:

Prof. Dr. Sibel GÖK
Yrd. Doç. Dr. Pınar DENİZ

TELEFON:

E-POSTA:

mabkam@marmara.edu.tr

ADRES:

Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü İktisat Fakültesi Kat 1 Ofis 113 34722 / Kadıköy – İstanbul

WEB SAYFASI:

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 25.12.2017 16:25:11 tarihinde güncellenmiştir.