Doğa Koleji Öğrencileri ile Proje İş Birliği

Eczacılık Fakültesi Biyokimya Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Özlem Bingöl Özakpınar’ın danışmanlığında, 09.10.2017-15.01.2018 tarihleri arasında Özel Halkalı Atakent Doğa Anadolu Lisesi 11. Sınıf öğrencileri Ömer Keskin ve Anton Grebenov tarafından yürütülen “Kanseri Yenen Muciza: Grifola Frondosa Mantarının C Vitamini ile Dansı” başlıklı proje TÜBİTAK tarafından düzenlenen 49. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması'nda jüri değerlendirmesi sonrası Bölge Sergisi’ne katılmaya hak kazandı.

Mar

Türkiye genelindeki Doğa Koleji okullarından TÜBİTAK yarışmasına toplamda 327 adet proje başvurusu yapılmış olup, bunlardan 17 tanesi Türkiye'deki çeşitli bölge sergilerine davet edilirken, bu projelerden sadece 4 tanesi Biyoloji alanından seçilmiştir. Öğretim üyemizi ve öğrencilerimizi tebrik eder, bölge finallerinde başarılar dileriz.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 06.03.2018 14:16:57 tarihinde güncellenmiştir.