Dünya Çeviri Günü Etkinliği

30 Eylül Dünya Çeviri Günü etkinlikleri kapsamında, Marmara Üniversitesi Çeviri Kulübü (MÜÇEV) tarafından 29 Eylül 2017 tarihinde Dr. İbrahim Üzümcü Konferans Salonunda tüm gün süren bir konferans düzenlenmiştir.

Eki

Etkinliğin sabah oturumunda, İngilizce Mütercim Tercümanlık öğrencileri "Türk Sanat Müziği Güfte Çevirisi" konulu sunumu yaptılar. Ardından Doç. Dr. Aslı Özlem Tarakcıoğlu, "Çocuk Edebiyatı Çevirisi" başlıklı sunumunu gerçekleştirdi. Öğle oturumunda ise Öğr. Gör. Bülent Acımaz "Afette Rehber Çevirmenlik" ve Okt. Banu Yazıcı "Türk İşaret Dili ile Tanışma" konulu sunumlarını gerçekleştirdiler.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 06.10.2017 16:44:25 tarihinde güncellenmiştir.