Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy Paneli

Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü ve Temel Eğitim Bölümü tarafından düzenlenen Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy Paneli, 07.03.2018 tarihinde Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Mar

Panelin açılış konuşmasını Yrd. Doç. Dr. Nermin Özcan Özer yaptı. Panelde konuşmacılar Prof. Dr. Asuman Akay Ahmed ve Mehmet Cemal Çiftçigüzeli, İstiklal Marşı'nın hangi değerleri temsil ettiğini anlamak için dönemin tarihi şartlarının ve sosyo-kültürel yapısının çok iyi bilinmesi gerektiğinden bahsettiler. Atatürk Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Bölümü öğrencisi Yunus Emre Karataş'ın Mehmet Akif Ersoy'un "Zulmü Alkışlayamam" adlı şiiri okumasının ardından Yrd. Doç. Dr. Nermin Özcan Özer, Mehmet Akif Ersoy'un eğitim anlayışından bahsetti. Panel, ünlü şairin Bülbül şiiri ile sona erdi.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 08.03.2018 14:35:58 tarihinde güncellenmiştir.