Spor Bilimleri Fakültemiz Türkiye Atıcılık Şampiyonasında Altın Madalya Kazandı

02-04 Mart tarihleri arasında Trabzon’da düzenlenen Türkiye Atıcılık Federasyonu müsabaka takviminde yer alan Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Atıcılık Türkiye Şampiyonası'nda, Spor Bilimleri Fakültemiz bir altın ve bir gümüş madalya kazandı.

Mar

Antrenörlüğünü ve kafile başkanlığını Doç. Dr. Cengiz Karagözoğlu’nun yaptığı ekibimiz 2 madalya alarak bu alandaki başarısına bir yeni başarı daha ekledi. Antrenörlük bölümü öğrencisi Aslı Över havalı tabanca dalında ikinci olurken, havalı tüfek dalında antrenörlük bölümü öğrencimiz Şeymanur Koca 622 puanla Türkiye rekoru kırarak şampiyon oldu. Bir altın ve bir gümüş madalya ile şampiyonayı tamamlamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Doç. Dr. Cengiz Karagözoğlu, artık bir gelenek haline gelen şampiyonalardan madalya ile dönmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Sporcularımızı ve antrenörleri Öğretim Üyesi Doç. Dr. Cengiz Karagözoğlu’nu kutlar, başarılarının devamını dileriz.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 07.03.2018 15:51:26 tarihinde güncellenmiştir.