Üniversitemizin Projesine TÜBİTAK Desteği

Üniversitemizde yürütülmekte olan “Elektroeğirme Yöntemi ile Icg Yüklü Polimerik Kompozit Nanofiber Üretilmesi ve Kontrollü Salım Özelliklerinin İncelenmesi” adlı doktora projesi, TÜBİTAK 3001 projesi olarak desteklenmeye hak kazandı.

Eyl

Marmara Üniversitesi, İleri Nanomalzemeler Araştırma Laboratuvarı tarafından yürütülen, “Elektroeğirme Yöntemi ile Icg Yüklü Polimerik Kompozit Nanofiber Üretilmesi ve Kontrollü Salım Özelliklerinin İncelenmesi” adlı doktora projesi, TÜBİTAK 3001 projesi olarak Kurum Hissesi ve Proje Teşvik ikramiyesi dahil 85.435 TL olarak destek almaya hak kazandı. Projede çalışan öğretim üyelerimize ve öğrencilerimize başarılar dileriz.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 03.10.2017 11:52:18 tarihinde güncellenmiştir.