"3B BİYOYAZICILARLA ORGAN BASIMI" Konulu Etkinlik (Prof. Dr. İbrahim Tarık ÖZBOLAT)

29 Nisan 2019 Saat: 12:30 da Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Konferans Salonunda Penn State Üniversitesinden Prof. Dr. İbrahim Tarık ÖZBOLAT "3B BİYOYAZICILARLA ORGAN BASIMI" konulu bir konuşma yapacaktır. Prof. ÖZBOLAT'ın biyografisi kısaca aşağıdadır. Konuya ilgi duyan tüm akademisyen ve öğrencilerimizi bekliyoruz.

Orta Doğu Teknik Üniversitesi Makina ve Endüstri Mühendislikleri programını çift anadal ile bitiren Doç. Dr. Özbolat, Buffalo Üniversitesi’nden 2011 yılında doktora derecesini almıştır. Yaklaşık 2007’den bu yana biyoyazıcılar ile doku üretimi konusunda çalışan ve bu alanda yazılmış başta en kapsamlı kitap olmak üzere 120’nin üzerinde akademik yayını olan Doç. Dr. Özbolat yaptığı çalışmalarla 2014 ASME Pi Tau Sigma Altın Madalya Ödülü, 2014 ASME Chao & Trigger Genç İmalat Mühendisi Ödülü, 2014 İmalat Mühendisleri Birliği Yılın Genç Üretim Mühendisi Ödülü, 2015 3B Yazılım konusunda Yılın Genç Bilim insanı Ödülü, 2014 ABD Ulusal Bilim Vakfı Kariyer Ödülü, 2015 Uluslararası Endüstri Mühendisleri Enstitüsü Yılın Genç Bilim İnsanı Ödülü, Hartz Ailesi Kariyer Ödülü gibi pek çok uluslararası ödüller almıştır.

EK:

Konuşma Özeti