ETKİNLİKLERTüm Etkinlikler

ÜNAK2018 Etkinliği

Şub

ÜNAK2018 Sempozyumu "Yeni Nesil Kullanıcılar, Değişen Kütüphaneler" ana teması ile 4 - 6 Ekim 2018 tarihlerinde Marmara Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilecektir.

ÜNAK2018 Sempozyumunda, Z kuşağı olarak adlandırılan genç kullanıcıların bilgi arama davranışları, üniversite kütüphanelerinin nasıl etkilendiği, hizmet, personel, koleksiyon ve hatta fiziki koşullar gibi temel unsurlar üzerindeki etkisi ve bu etki sonucu ortaya çıkan sorunlar ele alınacaktır.

Sempozyumda dengeli bir program çerçevesinde kütüphanelerimizdeki uygulamaları aktaracak meslektaşlarımızın sunumlarına, konuları akademik yaklaşımla ele alacak olan akademisyenlerimizin bildirilerine ve konu ile ilgili sektör firmalarının sunumlarına yer verilecektir.

ÜNAK2018 Sempozyumuna gönderilen ve bildiri şablonuna uygun olan tüm bildiri ve sunumlar e-kitap olarak elektronik ortamda yayımlanacaktır.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 13.02.2018 12:09:41 tarihinde güncellenmiştir.