11. Ulusal Özel Sporcular Atletizm Şenliği

Bu yıl Üsküdar Belediyesi ve üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi tarafından ortak organizasyonla yapılan ‘’11.Ulusal Özel Sporcular Atletizim Şenliği’’, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen "II. Ulusal ve Uluslararası Katılımlı Marmara Kültür ve Sanat Günleri" kapsamında Anadoluhisarı Yerleşkesinde başladı.

Koordinatörlüğünü Spor Bilimleri Fakültesi Arş. Gör. Nejla Gerçek’in yaptığı, 1963 sporcu, 250 öğretmen, 18’i İstanbul dışında olmak üzere 135 okul ve 30’u fakültemizin öğrencisi olmak üzere toplam 300 gönüllü görevlinin katıldığı şenliğin açılış konuşmasını yapan Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Salih Pınar, böylesine özel sporcuların yer aldığı bir şenliğe ev sahipliği yapmanın gururunu yaşadıklarını söyledi. Etkinliğe, Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler, Milli Eğitim İl Müdürü Ömer Faruk Yelkenci, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Salih Pınar ve Galatasaray eski Kaptanı Cüneyt Tamman da katıldı. İki gün boyunca sürecek olan şenlikte, özel sporculara yönelik farklı kategorilerde yarışmalar düzenlenerek katılan her sporcuya madalya takdim edilecektir.