13. Erasmus Kongre ve Fuarı

Maribor Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşen organizasyona 30’u aşkın ülkeden 350 kadar ziyaretçi katılırken, Marmara Üniversitesi'ni Uluslararası İlişkiler ve Akademik İşbirliği Ofis Direktörü Prof. Dr. Nuri Tınaz ve Yardımcı Direktör Yrd. Doç. Dr. Ömer Mert Denizci temsil ettiler.

Fuar kapsamında, Erasmus programının geliştirilmesi ve daha rahat uygulanabilir olması, risk yönetimi, hareket sürecinin dijitalleştirilerek evraksız ve daha hızlı bir hale getirilmesi gibi birçok konuda oturumlar düzenlendi. Fuar kısmında ise diğer ülkelerden gelen temsilciler ile yüz yüze görüşülerek 30 üniversite yetkilisi ile akademik işbirliklerimizin artırılması, yeni değişim ve hareketlilik imkanlarının oluşturulması için olumlu somut adımlar atıldı.