3. Kök Hücre ve Hücresel Tedaviler Kongresi Spor Bilimleri Fakültesi’nde Başladı

Spor Bilimleri Fakültesi’nin ev sahipliğinde yapılan kongre 12-14 Nisan 2019 tarihleri arasında fakültenin farklı salonlarında yapılacak.

Kongre açılış konuşmasını yapan Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Salih Pınar, kongrenin düzenleyicisi olmaktan ve kongreye ev sahipliği yapmaktan dolayı kurum olarak gurur duyduklarını söyledi. Kongre açılışında konuşma yapan üniversitemiz Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Ümit Şehirli başarılı bir kongre diledi.

Kök Hücre ve Hücresel Tedaviler Derneği’nin Başkanı ve aynı zamanda üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi ve Tıp Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Tunç Akkoç’da kongre açılışında yaptığı konuşmada, dünyada hızla yaygınlaşan kök hücresel tedaviler ile ilgili geniş katılımlı bilimsel bir kongrenin üniversitemizde yapılıyor olmasının kendisi için çok değerli olduğunu belirtti.

62’si yabancı toplam 450 katılımcının katılacağı kongrede, 17 panel, 10 sözel sunum ve 3 kurs düzenlenecek.