36. Türkiye Muhasebe Eğitimi Sempozyumu

36. Türkiye Muhasebe Eğitimi Sempozyumu Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi tarafından 3-7 Mayıs 2017 tarihleri arasında Antalya-Belek Ela Quality Resort Hotel'de düzenlendi.

May

Sempozyum kapsamında; İşletmelerde E-Dönüşüm, Bilgi Toplumunda Endüstri 4.0, Muhasebede ve Muhasebe Eğitiminde E-Dönüşüm ve Yazılım Dünyasındaki Son Gelişmeler ile Yeni Çözümler, ABD ve Avrupa Üniversitelerinde E-Dönüşümün Muhasebe Eğitimine Getirdiği Yenilikler, Denetim Şirketlerinin Uygulamaları ve Yaklaşımları, Büyük Veri (Big Data), Bilgi Okuryazarlığı ve Muhasebe Eğitimi v.b. konular ile ilgili olarak gerek akademik araştırma ve çalışmaların, gerekse uygulamaya yönelik gelişmeler, değişimler ve çözümlemelerin ele alındığı oturumlar, çalıştaylar ve panel düzenlendi.

Sempozyuma Adana Milletvekili Prof. Dr. Mevlüt Karakaya, Marmara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Emin Arat, Genel Sekreter Doç. Dr. Mehmet Ersoy, İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nuran Cömert, İktisat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şahamet Bülbül, MÜSEM Müdürü Prof. Dr. Ahmet Yılmaz, İşletme Fakültesi Muhasebe ve Finansman Öğretim Üyeleri, Galatasaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ertuğrul Karsak ve Türkiye'nin diğer üniversitelerinden muhasebe ve finansman anabilim dalı öğretim üyeleri, KGK ikinci Başkanı İmdat Ersoy, Türmob Genel Başkan Yardımcısı Amsi Masis Yontan, TÜRMOB Genel Sekreteri Yahya Arıkan, ISMMMO Başkanı Yücel Akdemir ve Kurul Üyeleri, Bursa SMMM Oda Başkanı Ahmet Sönmez, Eskişehir SMMM Oda Başkanı Neşet Ertoy, Kamu ve Özel Sektör Temsilcileri, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası temsilcileri, Borsa İstanbul temsilcileri, Maliye Bakanlığı temsilcileri, MÖDAV ve MUFAD üyeleri olmak üzere Türkiye'den yaklaşık 250 kişi katıldı.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 17.05.2017 13:25:39 tarihinde güncellenmiştir.