6. Kök Hücre Sempozyumu Başladı

Bu yıl 6.'sı düzenlenen "Kök Hücre Sempozyumu" 05.05.2017 tarihinde Spor Bilimleri Fakültesi Konferans Salonunda başladı. Sempozyuma üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Akalın da katıldı.

May

Spor Bilimleri Fakültesi’nin ev sahipliği ve Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tunç Akkoç'un başkanlığında yapılan sempozyumun ilk gününde katılımcılar 4 farklı oturumla sunumlarını yaptılar. ''Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı'', ''Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'' ve ''Kök Hücre ve Hücresel Tedavi Derneği''nin birlikte düzenlediği ve kök hücre alanındaki son gelişmelerin işleneceği sempozyumda, alanında araştırmalar yapmış seçkin bilim insanları iki gün boyunca çalışmalarını katılımcılarla paylaşacaklar.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 16.05.2017 13:30:37 tarihinde güncellenmiştir.