6. Yenilenebilir Enerji Sistemleri Konferansı

Gazi Üniversitesi ve Marmara Üniversitesi iş birliğiyle düzenlenen 6. Yenilenebilir Enerji Sistemleri Konferansı, 25-27 Haziran 2018 tarihleri arasında Atatürk Eğitim Fakültesi Ek Binası D Blok'ta gerçekleştirildi.

Haz

Gazi Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Ana Bilim Dalı'ndan Prof. Dr. Erol Kurt'un moderatörlüğünde gerçekleştirilen konferansın açılış konuşması Prof. Kurt ve üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recep Bozdoğan tarafından yapıldı. Uluslararası 300 katılımcının sunumu ile gerçekleştirilen programda, enerji malzemelerinin üretimi ve karakterleri, yenilenebilir enerji için güç elektronik sistemleri, geleneksel enerji sistemleri ve katılımı, motorlar ve motorların yanma özellikleri, off-shore ve gelgit enerji sistemleri, enerji istatistikleri ve verimleri, enerji iletim sistemleri, ısıtma-soğutma sistemleri, enerji analizi, enerji verimliliği, rüzgar enerjisi, yoğunlaştırılmış güneş sistemleri, enerji hasat makinesi, akıllı şebeke, elektrik makineleri, hidro-enerji santralleri, biyokütle sistemleri, biyodizel sistemleri, yanma, nükleer füzyon sistemleri, hidrojen enerji sistemleri, yakıt hücre sistemleri, nükleer santrallerin verimleri, enerji eğitimleri ve enerji bilişimleri gibi başlıklar ele alındı.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 03.07.2018 14:38:19 tarihinde güncellenmiştir.